Hoe lang blijven drugs in je lichaam?

Hoe lang blijven drugs in je lichaam?

Door: Men’s Health

Hoe lang blijven drugs in je lichaam? De duidelijk merkbare effecten van drugs (wanneer ze beginnen en eindigen na het innemen ervan) ken je misschien wel. Maar wist jij dat drugs na het gebruik ervan nog lange tijd in je lichaam blijven?

Hoe lang blijven drugs in je lichaam?

Business Insider heeft recentelijk een lijstje vrijgegeven met hoe lang drugs in je lichaam blijven en er staat behoorlijk interessante informatie in. Wist je bijvoorbeeld dat heel veel drugs voor 90 (!) dagen in je haarvezels blijven zitten na inname? Dat is best wel eng als je er over nadenkt. De resten van LSD blijven *maar* voor 3 dagen vindbaar in je haar, voor een één of andere onverklaarbare reden.

In het artikel kan je in detail zien hoe lang sommige substanties in je bloed, urine en in je haarvezels blijven. Wij hebben er even een samenvatting van gemaakt voor je zodat je antwoord hebt op de vraag: ‘Hoe lang blijven drugs in je lichaam?’. Dus hier een lijstje met hoe lang alcohol, wiet, cocaïne, MDMA en andere drugs vindbaar blijven in je bloed en urine.

Lees hier het hele artikel…